ACADEMIAE IMPLANTOLOGICA | Docenten
15463
page,page-id-15463,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive
 

Docenten

DOCENT


Thibaut de Jong (tandarts – implantoloog)


Thibaut_de_Jong_2017Thibaut de Jong studeerde in 2001 af  als tandarts (VUB, Brussel) en startte het jaar daarop een eigen praktijk in Amersfoort. In 2004 rondde hij zijn specialisatie implantologie af en in 2007 volgde een Master in de tandheelkunde (Catan) en de NVOI registratie erkend implantoloog. In 2009 heeft hij de opleiding Implantology (ACTA, Amsterdam) gevolgd en hij was van 2010 tot 2012 NMT-Bestuurslid (Regio Midden NL). Thibaut is vanaf 2012 visiteur NVOI en vanaf 2016 bestuurslid van de academie Bevordering Implantologie Nederland (BIN).

 

‘Mijn ambitie is het leveren van tandheelkunde op het hoogst denkbare niveau. In een inspirerende omgeving van respect, kennis, kunde, betrokkenheid en liefde voor de tandheelkunde streef ik naar een gezonde duurzame mondsituatie voor iedere patiënt.’

 

 

 

GASTDOCENTEN


Helena van der West (mondhygiënist)


Helena-van-der-WestHelena van der West is in 1999 afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Daarna is zij in veel verschillende tandartspraktijken werkzaam geweest.

In 2011 is Helena haar eigen mondhygiënistenpraktijk gestart.

Helena heeft aan veel bij- en nascholing gedaan. Een persoonlijke benadering vind zij erg belangrijk. Helena is erg geïnteresseerd in medische aandoeningen en hun effect op het menselijk lichaam en natuurlijk het effect op de mondgezondheid.

Samenwerking met de tandarts is erg belangrijk. Uiteindelijk moeten we samenwerken voor een gezonde mond en een gezond lichaam.

 

 

 

 

 

 


Kostas Syriopoulos (tandarts – radioloog)


KostasKostas Syriopoulos heeft als tandarts-radioloog aanvullende cursussen en trainingen gevolgd op het gebied van de tandheelkundige radiologie en stralingsbescherming. Hij is gepromoveerd in het vakgebied van de tandheelkundige radiologie (MSc Tandheelkundige Radiologie (Universiteit van Londen) en PhD, Promotie 1999 (VU, Amsterdam). Sinds 2001 is Kostas werkzaam als universitair docent bij de afdeling Tandheelkundige Radiologie van de faculteit tandheelkunde (ACTA) van de Vrije Universiteit en de Universiteit van Amsterdam

 

Onderwerp : röntgendiagnostiek (CBCT’s)

 

 

 

 

 

 


Caroline Cuppens (praktijkmanager)


Tandtechnieker_Caroline_de_Jong_2017Caroline Cuppens is in 2001 afgestudeerd als bedrijfskundige te Hasselt (België) en werkt vanaf 2002 met haar man samen in hun tandartspraktijk. Naast managen, assisteert ze en werkt ze als receptioniste.

In 2008 behaalde zij haar HBO Bachelor voor Manager voor Zorg en Welzijn en geeft

geeft sinds 2009 ook extern advies aan zorgverleners. Dit advies gaat van het opstarten van een praktijk, teamontwikkeling tot financiële oplossingen aanreiken.

 

Onderwerp : protocollering en praktijkorganisatie